Udstillere / TIDLIGERE UDSTILLERE / Inga Bergmann Willumsen

Inga Bergmann Willumsen

Inga Bergmann Willumsen
8900 Randers
bergmannwillumsen@gmail.com
4025 4065
Facebook: Bergmann Willumsens billeder
 
Jeg har udstillet flere steder:
Helligåndshuset,Randers
Randers Kunsthus,Randers
Størlings Fysioterapi,Randers
Hårologen, Randers
 
Mit navn er Inga Bergmann Willumsen, 69 år, født i Fensmark ved Næstved på Sydsjælland. Har boet i Jylland de sidste 45 år.
Jeg blev født i en arbejderbolig tilhørende Holmegårds Glasværk. Min far var maskinarbejder på Glasværket, min mor var hjemmegående. Mange i vores familie var glaspustere. Et spændende sted, hvor jeg havde en glad og tryg barndom.J
Jeg voksede op omgivet af den skønneste natur: Holmegård mose, hvor der var langt over 20 skær der opstod , da de i gamle dage skar tørv til brændsel i glasovnene. Der var eng, skov og hede.
 
 
Jeg har altid interesseret mig for forskellige former for kunst, specielt maleri og tegning. Jeg har tidligere forsøgt med akvarel maling, men det blev kun ved forsøget.
Har været sekretær i 26 år. Derefter lærte jeg at restaurere gamle møbler, havde min egen butik med antik og genbrugsmøbler. Desuden var mine interesser blomsterdekorationer, pileflet og stenhugning i natursten.
For 4 år siden valgte jeg, at det var maleriet jeg ville hellige mig. Har deltaget i mange kurser rundt om i Jylland og har hele perioden gået fast på billedskole i Randers og Hadsund.
Jeg bliver inspireret af naturen, blomster, landskaber og mennesker - gerne i lidt abstrakt form
 
 
Galleri 14 | Nørregade 14, 9640 Farsø